A nebbia-fitness.hu kiskereskedelmi webáruház új üzemeltetőt keres, további információért, kérjük keress minket az info@nebbia-fitness.hu címen

x

Függőleges logós Póló 293 - Fekete

  • Kedvezmény

0/5 (0 szavazatokat)

0/5 (počet: )
NEBBIA 2930130 8583130001359

Függőleges logós Póló 293 - Fekete - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

Függőleges logós Póló 293 - Fekete - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

Gyártó:NEBBIA
kód:2930130
Elérhetőség:
Szállítás 2-3 nap (infó)
Méret:
19 090 Ft
beleértve 27 % Áfa
Teljesen INGYENES szállítás a termékre!

Gondolja, hogy csak néhány kiválasztottnak lehet izmos és jól fejlett teste? Felejtsd el a hasonló kifogásokat. Nem kell összehasonlítani. Légy önmagad egy klasszikus, NEBBIA férfi fitnesz pólóban.

Nem számít, mennyit guggolsz vagy mekkora a bicepszed. Az a fontos, hogy mindent megtesz, hogy legyőzd régi éned. A NEBBIA férfi függőleges logós pólójában minden harc előtt motiválod magad! Új szintre emeltük a klasszikus pamutpólót. Az elasztántartalomnak köszönhetően nagyobb rugalmasságot és hatékonyabb izzadságelvezetést fog élvezni. Az ing ellenáll a kopásnak és a zsugorodásnak. Mutasd meg, hogy te is tagja vagy a NEBBIA családi fitneszkultusznak, és öltöztesd fel, bárhová mész!

Nem: Férfi
Szín: Fekete
Kedvenc Márkák

MenuX

Weboldal üzemeltető: TOM PLUS s.r.o. , székhelye: Kasárenská 25, 94001 Nové Zámky, IČ: 46734112, mint a személyes adatok kezelője ezen a weboldalon a weboldal működéséhez és analitikai célokra, valamint az Ön hozzájárulása esetén a hirdetések személyre szabásához szükséges sütiket dolgozza fel. Olvassa el a cookie-kat.

Egyetértek