A nebbia-fitness.hu kiskereskedelmi webáruház új üzemeltetőt keres, további információért, kérjük keress minket az info@nebbia-fitness.hu címen

x

Leggings Gold Classic 801

3.1/5 (23 szavazatokat)

3/5 (počet: 23)
NEBBIA 8583130028806 8583130028806

Nebbia Leggings Gold Classic 801 - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

Nebbia Leggings Gold Classic 801 - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

Gyártó:NEBBIA
kód:8583130028806
Elérhetőség:
Készleten (infó)
Méret:
27 200Ft
23 450 Ft
beleértve 27 % Áfa
Teljesen INGYENES szállítás a termékre!

Leggings Gold Classic

Ezek az ikonikus nadrágok válasz a kitartásra és az erőnlét iránti elkötelezettségére.

Az arany és a fekete kombinációja lehetővé teszi, hogy minden mozdulatot intenzívebben érzékeljen, mint valaha. Összegyűjtöttük a tökéletes nadrágok létrehozásával kapcsolatos összes tudásunkat, és felhasználtuk ezeket a kultikus darab megalkotásához.

A magas derékbevágás gyönyörűen kiemeli karcsú derekát és támogatja a hasizmainkat, míg a kifinomult varratok és anyagi tulajdonságok a combokat és a feneket formálják. A nadrágok még a népszerű scrunch popsi hatást is elérik, amely gyönyörűen kiemeli a feneke alakját és az ikonikus NEBBIA feliratokat az oldalakon, hogy hangsúlyozza a női íveket és formálja a combokat.

Az anyag vastagabb, ezért minden hiányosságot lefed és alakítja a alakját. Műszaki és tömörítési tulajdonságainak köszönhetően felgyorsítja a felépülést az edzés után, és tökéletes támogatást nyújt Önnek. És nem csak! Mindezekkel a részletekkel mindenféle edzésre alkalmas, a kardiótól a HIITig. Ezek a nadrágok szó szerint arra várnak, hogy viselje őket intenzív edzéshez!

Intenzív elkötelezettség. Intenzív edzés. Intenzív fekete. Határozza meg, hogy 100% -nál kevesebbet ne tegyen semmibe!

Ez az új női kollekciónk, az INTENSE mögött álló ötlet, amely még minden eddiginél egyszerűbb és elsősorban a teljesítményének javítására összpontosított! Az INTENSE-vel erős és magabiztos nőket ünnepelünk, akik nem félnek teljes életet élni, és akik ragadozó elszántsággal követik céljaikat.

Ezekkel a NEBBIA nadrágokkal lehetősége van megvalósítani az erőnlét iránti intenzív elkötelezettségét. Ne felejtsd el teljes erőnlétben élni a fitneszt, hogy a kollekció szlogenje "Intense is how I train, intense is how I live" meg legyen érdemelve.

  • Magas derék
  • Formázott varratok a karcsú derék kiemelésére
  • Scrunch popsi hatás
  • A derekán masszív gumi tartja a nadrágot
  • Az ikonikus NEBBIA arany színű felirat, amely optikailag meghosszabbítja a lábakat
  • Tömörítő anyag

Méret táblázat:

A leggings szűkebb fazon, válásszon nagyobb méretet mint amit hord. 

801

Szín: Fekete
Kedvenc Márkák

MenuX

Weboldal üzemeltető: TOM PLUS s.r.o. , székhelye: Kasárenská 25, 94001 Nové Zámky, IČ: 46734112, mint a személyes adatok kezelője ezen a weboldalon a weboldal működéséhez és analitikai célokra, valamint az Ön hozzájárulása esetén a hirdetések személyre szabásához szükséges sütiket dolgozza fel. Olvassa el a cookie-kat.

Egyetértek