A nebbia-fitness.hu kiskereskedelmi webáruház új üzemeltetőt keres, további információért, kérjük keress minket az info@nebbia-fitness.hu címen

x

Melegítő nadrág Gold Classic 826

2.6/5 (7 szavazatokat)

2/5 (počet: 7)
NEBBIA 8583130029087 8583130029087

Nebbia Melegítő nadrág Gold Classic 826 - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

Nebbia Melegítő nadrág Gold Classic 826 - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

Gyártó:NEBBIA
kód:8583130029087
Elérhetőség:
Készleten (infó)
Méret:
31 600Ft
29 650 Ft
beleértve 27 % Áfa
Teljesen INGYENES szállítás a termékre!

Gold Classic melegítő nadrág

Ezek az arany részletekkel ellátott nadrágok régóta várt klasszikusok. Az elülső fekete darabot minimalista NEBBIA logóval és a hátoldalán egyedi nyomtatási mintával díszítik. Ezek a nadrágok tökéletesek bármilyen alkalomra. Teljes mértékben koncentrálhat az edzésre - a szabad vágásnak köszönhetően magabiztosnak és kényelmesen fogja érezni magát bennük. Az anyag nagyon puha és kellemes tapintású. Műszaki tulajdonságainak köszönhetően nemcsak mindenféle fizikai tevékenységre alkalmas, hanem egy intenzív pihenőnapra is :)

Intenzív elkötelezettség. Intenzív edzés. Intenzív fekete. Határozza meg, hogy 100% -nál kevesebbet ne tegyen semmibe!

Ez az új női kollekciónk, az INTENSE mögött álló ötlet, amely még minden eddiginél egyszerűbb és elsősorban a teljesítményének javítására összpontosított! Az INTENSE-vel erős és magabiztos nőket ünnepelünk, akik nem félnek teljes életet élni, és akik ragadozó elszántsággal követik céljaikat.

Ezekkel a NEBBIA sportnadrágokkal lehetősége van megvalósítani az erőnlét iránti intenzív elkötelezettségét. Ne felejtsd el teljes erőnlétben élni a fitneszt, hogy a kollekció szlogenje "Intense is how I train, intense is how I live" meg legyen érdemelve.

  • Szabad vágás
  • Tömör gumi a derekán
  • Hátlapon arany NEBBIA nyomtatás
  • Minimalista NEBBIA logó az elején
  • 2 oldalsó zseb
  • Fém csipkék
  • Rögzítés utánzata fém gombbal
  • Alul mandzsetta

Méret táblázat:

EGY SZÁMMAL KISSEBB MÉRETET VÁLASSZON ENNÉL A NADRÁGNÁL, MINT AMIT HORD! 

A CSÍPŐN EGY KICSIT LAZÁBB!

826

Szín: Fekete
Kedvenc Márkák

MenuX

Weboldal üzemeltető: TOM PLUS s.r.o. , székhelye: Kasárenská 25, 94001 Nové Zámky, IČ: 46734112, mint a személyes adatok kezelője ezen a weboldalon a weboldal működéséhez és analitikai célokra, valamint az Ön hozzájárulása esetén a hirdetések személyre szabásához szükséges sütiket dolgozza fel. Olvassa el a cookie-kat.

Egyetértek