A nebbia-fitness.hu kiskereskedelmi webáruház új üzemeltetőt keres, további információért, kérjük keress minket az info@nebbia-fitness.hu címen

x

Leggings Aloha Babe 550

  • Népszerű Női

3.8/5 (4 szavazat)

3/5 (počet: 4)
NEBBIA 8583130028141 8583130028141

NEBBIA fitness Leggings Aloha Babe 550 - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

NEBBIA fitness Leggings Aloha Babe 550 - válasszon széles kínálatunkból gyors szállítással.

Gyártó:NEBBIA
kód:8583130028141
Elérhetőség:
Készleten (infó)
Méret:
23 400Ft
22 650 Ft
beleértve 27 % Áfa
Teljesen INGYENES szállítás a termékre!

Az ALOHA BABE mini kollekciót a természet és a nap ihlette.

Az ALOHA BABE leggings nagyon nőies, és az átgondolt szabásnak és az anyagok kombinációjának köszönhetően szépen formálja az idomokat. Innovatív anyagokból újrahasznosított műanyagokból készült, amelyek tulajdonságai meghatározzák a leggingst az aktív sportoláshoz. A kifinomult dizájn és a speciális anyagok nemcsak az edzés során támogatnak téged, amikor olyan leggingsre kell számítanod, amely ellenáll  minden guggolásnak és ugrásnak, de aláhúzza szépségedet és önbizalmadat.

Az anyagok és a háló választott kombinációja kihozza az alakot, a hátsó rész lévő hiányozhatatlan redők szépen formázza a combot és a feneket, valamint az ikonikus NEBBIA gumi, amelynek belsejében kis "N" szilikon betűk találhatóak, biztosítja, hogy a nebbia leggings nem csúszik  nem kell állandóan rögzíteni, ennek köszönhetően az egyetlen dolog amire koncentrálhatsz, az a teljesítményed!

A felhasznált anyagnak köszönhetően az ALOHA BABE darabok egy üznetetet jelentenek, amelyel szeretnénk megerősíteni a figyelmet a fenntarthatóság szükségességére és a felelősségteljes viselkedésre a bolygónkkal szemben. Tudjuk, hogy Hawaii szépség ihlette új darabokban , amelyek számunkra a lélegzetelállító vadvilág egyik szimbóluma, csodálatosan fogsz kinézni és érezni magad! Segítsünk a bolygónak virágozni.

  • nagyon gyengéd anyag, kellemes tapintású
  • átgondolt dizájnnal és hálóval kombinálva
  • scrunch butt efekt
  • formáló szabás
  • ökoanyagok hármas kombinációja
  • NEBBIA elasztikus öv, belső szilikon "N" logókkal
  • anyag:
                      SHELL 1: 80% újrahasznosított poliamid, 20% elasztán

                  SHELL 2: 75% újrahasznosított poliészter, 25% elasztán

 


Vigyázz a ruháidra és a bolygóra :)

Mossuk legfeljebb 40°C hőmérsékleten azonos színű ruhákkal, ne hagyjuk a vízben
Ne mossuk olyan ruhával, amelyen van cipzár vagy bármilyen éles alkalmazás és vigyázzunk a körmökre és a durva felületekre a kezelés során - a használt anyag és a háló gyengéd.
Ne vasaljuk és ne használjunk szárítógépet
Ne használjunk öblítőszert
Ha már nics szükséged a ruhákra, újrahasznosítsd vagy adományozzd :)

550

Szín: Virágos
Kedvenc Márkák

MenuX

Weboldal üzemeltető: TOM PLUS s.r.o. , székhelye: Kasárenská 25, 94001 Nové Zámky, IČ: 46734112, mint a személyes adatok kezelője ezen a weboldalon a weboldal működéséhez és analitikai célokra, valamint az Ön hozzájárulása esetén a hirdetések személyre szabásához szükséges sütiket dolgozza fel. Olvassa el a cookie-kat.

Egyetértek